Te koop – For Sale

Dit zijn Ulysse en Venisse een prachtig span comtoises geboren in 2008 en 2009. 1.61m. Een ruin en een merrie, beide met vol papier. Altijd ingeënt en ontwormd. 
Ze zijn heel braaf in omgang en super lief.
Ook zijn ze uit de hand te bekappen en te beslaan. En lopen zonder aarzelen de vrachtwagen of trailer op.
Ze zijn heel meewerkend en doen geen pas verkeerd.
Echt 2 droompaarden, ze zouden voor vele doeleinden geschikt zijn denk bijvoorbeeld aan boomslepen, therapie met paarden en ze zijn perfect voor de huifkar en koets. Top verkeersmak en zijn niet snel onder de indruk.
Ook zijn ze beide recreatief gereden. 9000 euro
Bel of app voor meer info 0031640223429
Transport is geen probleem

Don is een 9 jarige koudbloed ruin uit Tjechie. Hij is 1.63m, super betuigd enkel en dubbelspan. Dit is een paard waar je echt overal mee heen en doorheen kan rijden. Hij schrikt niet snel, en is de rust zelve. Ook voor minder gevorderde menners. Gereden is hij ook super braaf vooral buiten, verkeer boeit hem niks en hij is daarbij ook nog erg comfortabel. Don geeft makkelijk zn hoeven en is een droomkoudbloed bij de hoefsmid. Hij is absoluut niet lomp en is heel betrouwbaar een echte goedzak. ook voor minder ervaren mensen. Wij zien in Don ook wel een therapiepaard. Vanwege zijn zachtaardige, geduldige karakter. Don is een paard uit Duizenden. 6200 euro

%d bloggers liken dit: