Te koop – For Sale


Dit is Pasione een super gave en correcte merrie.
Ze heeft een fijn meewerkend karakter de juiste instelling voor een sportpaard en denkt goed mee met de ruiter. Ze heeft 3 goede gangen, is lekker los in haar lijf. Wisselt heel makkelijk en is niet heet. Kortom een super fijn paard. Haar vader Glamourdale is de onbetwiste kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2014, de reserve kampioen van de KWPN verrichtingstest 2014. Glamourdale heeft zeer goed gepresteerd in de PAVO Cup en de Hengstencompetitie. In 2018 werd Glamourdale op het WK in Ermelo gekroond als FEI Wereld Kampioen van de 7-jarige dressuurpaarden. In 2019 is Glamourdale ongeslagen in de Lichte Tour met oa overwinningen tijden het CDI Compiègne en CHIO Aachen met Charlotte Fry.

Maar dan haar Moeder Passione-O heeft zich ook bewezen in de fokkerij. Zij gaf de volle broers Chicago O (1.60m, Cesar Almeida) en Discovery-O (1.45m, Jimmy Torano). Grootmoeder Zelima, dochter van de beroemde Farn, staat aan de basis van vier 1.40m/1.45m-paarden.

Pasione zelf heeft mooi mogen uitgroeien. Heeft eerst een veulen gehad en is toen met alle rust aan het werk gezet. Zij is klinisch en rontgenologisch goedgekeurd voor de sport. Hogere prijsklasse
Dit is Avion een 6 jarige grote maat Hackney merrie van 1.59m. Ze kan appart bewegen. Is een lieve merrie van karakter laat zich braaf inspannen. En is braaf in vele omstandigheden. Ze heeft een zeer goed papier haar vader sire Arie werd Nederlands kampioen en is verkocht naar Engeland. Haar moeder is een dochter van Plains Black Magic. Een moederlijn waar meerdere goedgekeurde hengsten uit zijn gekomen.
Dit maakt haar ook een zeer geschikte merrie voor de sport. Door haar Rabicano kleur kunt u hier heel speciale kleuren uit fokken. 3700 euro

Super leuke paint merrie

Dit is Siosa een paint merrie met Amerikaanse stamboekpapieren. 6 jaar 1.47m. Ze is geïmporteerd uit Italië. Heeft daar een veulen gehad en is daar recreatief gereden. Op buitenrit is ze dan ook braaf. In de bak kun je haar nog zat leren, zij heeft hier ook echt wel lol aan. Een merrie waar niet te vroeg mee begonnen en daar hechten wij waarde aan.
Ze heeft goede kwaliteit hoeven, geen exzeem en is gezond. Transport is geen probleem

%d bloggers liken dit: