Over ons

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het fokken van American Paint en Quarter horses. Het merendeel is succesvol terechtgekomen in de sport..Wij fokken absoluut niet op kleur ( Ook al is dit zeer leuk meegenomen ).
 Wij fokken op Fijne karakters, Goed beenwerk en goede hoeven. Fijne en mooie bewegers, duurzaamheid. Maar ook op maat, Omdat wij richting Pleasure, Hunter Allround fokken zijn onze merries en hengsten allen boven de 1.57m.  met een uitschieter naar de 1.65m.
Op papier kun je niet rijden maar toch vinden wij het belangrijk dat onze merries uit bewezen bloedlijnen komen.
Wij hebben merries uit Hunting For Chocolate – Original Cowboy – Invitation Only – Real Bonanza – Zipos Old Gold – Blazing Hot – Mighty Awesome  – Mr Conclusion – Northern Dancer TB – Justa Tad Rad – Dress Western

In onze stal hebben wij 2 APHA dekhengsten waarvan 1 zich zelf goed bewezen heeft in de sport op Europees Top niveau, maar belangrijker is nog dat zijn kinderen dit ook doen. A Radical Intimidator stond dit jaar zelfs enkele maandenop de International Leading Sires list op een eerste plaats. Zijn vader is door onszelf geimporteerd uit Canada in 2008.

Onze veulens Groeien buitengewoon gezond op in kleine kuddes op de Groningse klei, Zijn zoveel mogelijk in de weide. Maar  komen in de begin periode veel in de hand zodat zij een goede basis hebben voor hun verdere cariere. Of dit nou in de sport of de recreatie is. 
Uiteraard zijn al onze paarden 5 / 6 of zelfs 7 panel N/N
Bent u nieuwsgierig en in de toekomst op zoek naar een veulen of jong paard. Dan bel gerust is voor een afspraak om onze fokkerij te bekijken.
Geen Kwantiteit maar kwaliteit is voor ons heel Belangrijk Op deze website proberen we u zo veel mogelijk te laten zien en op de hoogte te houden over onze veulens fokmerries, fokproducten dekhengsten en showpaarden

Ook hebben wij een facebookpagina%d bloggers liken dit: