Over ons

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het fokken van American Paint en Quarter horses. Het merendeel is succesvol terechtgekomen in de sport..Wij fokken absoluut niet op kleur ( Ook al is dit zeer leuk meegenomen ).
 Wij fokken op Fijne karakters, Goed beenwerk en goede hoeven. Fijne en mooie bewegers, duurzaamheid. Maar ook op maat, Omdat wij richting Pleasure, Hunter Allround fokken zijn onze merries en hengsten allen boven de 1.55m. 
Op papier kun je niet rijden maar toch vinden wij het belangrijk dat onze merries uit bewezen bloedlijnen komen.


In onze stal hebben wij momenteel 2 APHA dekhengsten

A Major Intimidator een zoon van A Radical Intimidator stond in 2020 zelfs enkele maandenop de International Leading Sires list op een eerste plaats. Zijn opa A Radical Ride is door mijzelf geimporteerd uit Canada in 2008. Dus al 3 generaties pure correctheid en ongekende kwaliteit. Hij is homozygoot voor Tobiano dus hij geeft ten alle tijden bonte veulens. Belangrijker is dat hij een ontzettend lief en eerlijk karakter heeft, mooie gangen en ontzettend goed bevrucht zowel Natuurlijk als met verzendsperma. Dekgeld 500 euro voor Aqha, Apha, en Tb overige rassen 350 euro

A Major Intimidator fok kwaliteit

Dit jaar hebben wij ook de hengst Specialist in Colour op ons station en bieden zowel verzend ki als natuurlijke dekking aan.

Dubbel homozygoot: Voor Zwart en Tobiano bont.
Op kleur fokken is leuk, maar doe het dan goed en verantwoord met Jesse!
Zeer correct van bouw, keihard op zijn benen en hoeven, fijne en comfortabele gangen en een karakter van goud. Hij is 1.54m.
Jessy heeft een hele onverwante sterke bloedlijn uit bewezen Canadees bloed.
Fok degelijkheid met een top karakter en een beetje kleur
Natuurlijk is hij 6 panel N.N.
Voor meer info 0640223429,
Hij staat in Maren Kessel  professionele
Merrie begeleiding en stalling aanwezig.
Paints, Quarters & TB merries 550
Overige rassen 350

Specialist in Colour

Onze veulens Groeien buitengewoon gezond op in kleine kuddes op de klei, Zijn zoveel mogelijk in de weide. Maar  komen in de begin periode veel in de hand zodat zij een goede basis hebben voor hun verdere cariere. Of dit nou in de sport of de recreatie is. 
Uiteraard zijn al onze paarden 5 / 6 of zelfs 7 panel N/N
Bent u nieuwsgierig en in de toekomst op zoek naar een veulen of jong paard. Dan bel gerust is voor een afspraak om onze fokkerij te bekijken.
Geen Kwantiteit maar kwaliteit is voor ons heel Belangrijk 

Hierbij hebben wij een kleine overzichtelijke en gemoedelijke handelstal waar correctheid en braafheid vooraan staan ongeacht van welk ras. Door jarenlange ervaring en vele connecties wereldwijd vinden wij meestal wel wat u zoekt.Op deze website proberen we u zo veel mogelijk te laten zien en op de hoogte te houden over onze veulens fokmerries, fokproducten dekhengsten showpaarden, en natuurlijk onze verkooppaarden

Ook hebben wij een facebookpagina%d bloggers liken dit: