Over ons

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het fokken van American Paint en Quarter horses. Het merendeel is succesvol terechtgekomen in de sport..Wij fokken absoluut niet op kleur ( Ook al is dit zeer leuk meegenomen ).
 Wij fokken op Fijne karakters, Goed beenwerk en goede hoeven. Fijne en mooie bewegers, duurzaamheid. Maar ook op maat, Omdat wij richting Pleasure, Hunter Allround fokken zijn onze merries en hengsten allen boven de 1.55m. 
Op papier kun je niet rijden maar toch vinden wij het belangrijk dat onze merries uit bewezen bloedlijnen komen.


In onze stal hebben wij momenteel 2 APHA dekhengsten

A Major Intimidator & Cisco Smoke N Fleet

Onze veulens Groeien buitengewoon gezond op in kleine kuddes in de eempolder, Zijn zoveel mogelijk in de weide. Maar  komen in de begin periode veel in de hand zodat zij een goede basis hebben voor hun verdere cariere. Of dit nou in de sport of de recreatie is. 
Uiteraard zijn al onze paarden 5 / 6 of zelfs 7 panel N/N
Bent u nieuwsgierig en in de toekomst op zoek naar een veulen of jong paard. Dan bel gerust is voor een afspraak om onze fokkerij te bekijken.
Geen Kwantiteit maar kwaliteit is voor ons heel Belangrijk 

Hierbij hebben wij een kleine overzichtelijke en gemoedelijke handelstal waar correctheid en braafheid vooraan staan ongeacht van welk ras. Door jarenlange ervaring en vele connecties wereldwijd vinden wij meestal wel wat u zoekt.Op deze website proberen we u zo veel mogelijk te laten zien en op de hoogte te houden over onze veulens fokmerries, fokproducten dekhengsten showpaarden, en natuurlijk onze verkooppaarden

Ook hebben wij een facebookpagina%d bloggers liken dit: