Te koop Radical Hot Choclate

A Radical Hot Choclate ( Clint) Clint is geboren 2020. Een prachtige beweger die ca 1.62m gaat worden. Hij is dit jaar mee geweest naar het Nederlands kampioenschap en heeft zijn eerste lintjes verdiend. Hij is netjes ingeent en altijd op tijd ontwormd. Hij is opgegroeit in een kleine kudde leeftijdsgenootjes. Beide ouders 7 panel nn. Zijn vader de welbekende A Radical Intimidator. En zijn moeder is Hunting Valentinestar ( hunting for choclate x Blazing Hot zijn volle broers zijn al erg succesvol bij de APHA En al meervoudig Nederlands Kampioen.


9500 Euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: