Super fijne brave grote ruin

Super fijn te rijden 8 jarige Ruin van 1.64m. Dit is echt een maatje voor het leven, hij wil nl alles graag goed doen en heeft een zachtaardig en meewerkend karakter, hij schrikt niet snel en is goed verkeersmak. Ook weet ik zeker dat hij met de juiste begeleiding ook nog heel leuk mee zou kunnen doen in de westernsport. Hij zit ongelovelijk comfortabel in alle 3 zijn gangen. Hij is tot nu toe hoofdzakelijk recreatief buiten gereden. Ook is hij makkelijk alleen op de trailer te laden en braaf bij de smid. Kortom een ideaal paard om heerlijk mee te genieten. Hij heeft geen stalgebreken. Normale prijsklasse. Videos heb ik niet. Bij echte intresse bellen 0640223429

6 gedachten over “Super fijne brave grote ruin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: